Radera - Kundfakturor

Hantera Fortnox

En sparad kundfaktura kan inte raderas, men du kan ändra uppgifter direkt på fakturan eller helt byta kund. En bokförd faktura går inte att ändra utan måste anonymiseras‍ .

Avtalsfakturering

Ett avtal är ett separat dokument som kan raderas om avtalet är avslutat. Är det pågående kan du ändra uppgifter direkt i informationsfälten och sedan klicka på Spara.

För att radera, gör såhär:

1. Välj Fakturering i menylistan till vänster.

2. Välj Avtalsfakturering i menyn.

3. Sök eller välj avtal i listan.

4. Tryck på knappen Avsluta avtal längst ner till vänster, en bekräftelseruta visas och där klickar du på Ok.

5. När avtalet är avslutat kan du radera avtalet via knappen Radera längst ner till vänster.