Ändra - Anställd

Hantera Fortnox

Du kan ändra en anställds personuppgifter på personalkortet i Fortnox Lön.

1. Klicka på Register uppe till höger i programmet och välj Personal.

2. Sök upp namnet eller om du ser det i listan kan du direkt klicka på namnet. Då öppnas personalkortet för aktuell person upp.

3. I personalkortet kan du ändra personuppgifterna och klicka sedan på Spara.

Ett anställnings-ID ska inte avslöja individen, därför rekommenderas att inte använda personnummer, födelsenummer eller namn. För att man ska kunna följa denna rekommendation har vi i Fortnox Lön gjort följande förändringar:

• Det går nu att ändra anställnings-ID på en anställd.

• Spärr vid inmatning av ett anställnings-ID som är personnummer

Ändra anställnings-ID:

1. Klicka på Register i menyn till höger

2. Välj Personal

3. Klicka på Personalinfo

4. Ändra nummer i fältet och klicka på Spara