Exportera personal i Fortnox Lön

Lön

I Fortnox Lön kan man exportera ut de anställda. Filen som genereras är i formatet PAXml. För att göra exporten klickar du på Register uppe till höger i programmet, och väljer Personal.

När du är inne i ditt personalregister klickar du på Exportera personal.

När du klickat på Exportera personal öppnas en ny ruta.
Under Personaltyp kan du välja mellan att göra en export på alla dina anställda i samma fil, eller särskilja dem med att ta ut en separat export på bara dina arbetare eller bara dina tjänstemän.

Under Status kan du även välja mellan att ta ut alla i personalregistret, eller särskilja om du vill ha ut endast aktiva eller endast inaktiva.

När du gjort klart dina inställningar så markerar du alla anställda, eller endast de anställda som du vill ha med i exporten.

Klicka sedan på Exportera. När exporten är genomförd får du en notis för detta längst ner i ditt program och du har då också fått en PAXml-fil på din dator med innehållet enligt dina inställningar.

Information som exporteras

Kopiera länk hit

Filen kommer att innehålla denna information om dina anställda:

• Anst ID

• personnummer

• Förnamn

• Efternamn

• Extraadress

• Postadress

• Postnummer

• Ort

• Land

• Mobiltelefon

• Hemtelefon

• Arbetstelefon

• E-post arbete

• E-post hem

• Personaltyp

• Kategori

• Befattning

• Anställningsform

• Bank clearing

• Bankkonto

• Anstdatum

• Löneform

• Månadslön

• Skattetabell

• Skattekolumn

• Skattejämkning belopp