Aktivera fakturaservice

Faktura & betaltjänster

Lär dig hur du kan aktivera en praktisk fakturaservice för enkel och smidig betalning av dina räkningar.

Aktivering

Kopiera länk hit

För att komma igång med vår fakturatjänst Fakturaservice behöver du signera en kundkännedom samt acceptera Fortnox Finans avtal för finansiella tjänster. Klicka på Meny uppe till vänster, välj Köp & Aktivera, och bläddra sedan ner till Ta Betalt. Klicka på Aktivera under Fakturaservice för att komma till aktiveringssidan.

Välj faktureringssätt

Kopiera länk hit

När du godkänt avtalet för Fortnox Finansiella tjänster så har du tillgång till Fortnox Fakturaservice som faktureringssätt och kan skicka din faktura. Du får samtidigt tillgång till Påminnelseservice , som du kan använda i de fall du endast vill ha hjälp med påminnelseflödet.

Motsvarande val finns även inne på en specifik faktura, längst ner till höger.

Passa på att gå igenom dina inställningar för Fakturatjänster innan du börjar fakturera.
För att bekanta dig med Fortnox Fakturatjänster kan du även ta hjälp av den Guide som du hittar längst ner till vänster inne bland dina kundfakturor. Ser du inte guiden kan du aktivera knappen genom att klicka på Support uppe till höger, och sedan välja Visa guider.