Rapporter - Kundstatistik

Fakturering

Genom rapporten Kundstatistik kan du få statistik över hur mycket du sålt till dina kunder.

Du kan välja att visa statistik för en specifik kund eller för samtliga kunder. Du kan även göra ett urval på hur mycket som sålts av en viss artikel. I rapporten får du bland annat information om vilka fakturor som skapats till varje kund.

För att skriva ut rapporten klickar du på Rapporter uppe till höger i vyn. Under rubriken Register och listor hittar du rapporten Kundstatistik.

Om du vill kunna ta ut samma rapport flera gånger kan du spara ditt rapporturval. Börja i så fall med att välja vad som ska tas med i rapporten och klicka sedan på knappen Spara rapporturval som du hittar uppe i högra hörnet.

Du har följande alternativ för hur rapporten ska visas.

Visa på skärm - rekommenderas om du bara vill titta på rapporten och inte skriva ut den.

Visa PDF - rekommenderas om du vill skriva ut rapporten. Du måste ha en PDF-läsare installerad på din dator, ladda ner en gratis på exempelvis Adobes hemsida .

Export Excel - Om du vill öppna och kunna redigera rapporten i Excel.