Rapporter i Fortnox Lager

Lager

I Fortnox Lager finns det för närvarande en rapport du kan skriva ut, Lagervärdesrapport.

För att skriva ut den klickar du på Rapporter och väljer Lagervärdesrapport.

I rutan som öppnas har du en del valmöjligheter för att få ut den informationen du är ute efter att se.

Du kan ställa in per vilket datum du vill se ert lagervärde.

Du kan välja om du vill se lagervärdet på ett specifikt lagerställe, eller för samtliga.

Du kan även välja om du vill inkludera Positiva värden, Negativa värden och 0 värden. Sätt bockar i de rutor du vill ha med på din rapport.

Slutligen kan du välja om Lagervärdesrapporten ska visa en rad per artikel eller inleverans.

När du har ställt in de inställningar du vill, klickar du på Visa för att se din Lagervärdesrapport.

Rapporten kan du välja att spara ner som en pdf fil eller välja att skriva ut från det fönster den öppnas i.

Här kan du läsa mer om lagervärde och snittkostnad: Lagervärde och Snittkostnad i Fortnox Lager‍