Rapporter

Fakturering

I Fortnox program finns en mängd olika rapporter som kan vara användbara för dig när du vill se hur ditt företag mår.

För att ta fram en rapport klickar du på Rapporter i huvudmenyn.

Rapporterna är indelade per program som du har tillgång till, t.ex. Bokföring, Leverantörsfakturor, Kundfakturor, Register och Listor samt Egna rapporter.

Skulle du skriva ut en rapport som är större än 5 MB kommer den inte skrivas ut direkt utan läggas i kö för utskrift. Det innebär att du kommer kunna fortsätta att arbeta som vanligt i programmet. När rapporten skrivits ut kommer du få en notis under klockan i programmets högra hörn. Rapporten kommer då ligga under rubriken Köade rapporter som du hittar när du klickat på Rapporter i huvudmenyn. De rapporter som blivit köade sparas i två dagar.

Här beskriver vi de olika rapporter som finns: Rapporter‍