Inställningar - Periodiseringar

Fakturering

Vill du kunna periodisera dina kundfakturor behöver du först aktivera stöd för periodiseringar i inställningarna.

Klicka på kugghjulet uppe till höger, och sedan på Fakturering - Periodiseringar.

Om du vill ha en minimigräns på hur litet belopp som ska kunna periodiseras så anger du det i fältet Minsta periodiseringsbelopp (SEK). Du väljer även vilket bokföringsdatum som periodiseringen ska utföras på.

Vill du kunna periodisera inklusive moms måste du aktivera det här. Du väljer även i vilken verifikationsserie periodiseringsverifikaten ska hamna samt vilka konton du vill ska vara förvalda när du skapar en periodisering. Avsluta med att Spara.

Läs mer här: Periodisera kundfaktura