Kom igång med Bokslut och Skatt / Avstämning & Rapportering

Bokslut & Skatt, Kom igång

Här hjälper vi dig att snabbt lägga till Avstämning & Rapportering och Bokslut & Skatt och tilldela behörigheter i din Digitala Byrå. Vidare kommer vi gå igenom de grundläggande delarna för att komma igång.

Steg-för-steg-guide

Kopiera länk hit

1. Lägg till licenser Avstämning & Rapportering eller Bokslut & Skatt i din Digitala Byrå.

2. Tilldela programlicens och behörigheter under Administrera användare‍ som du hittar under ditt företagsnamn uppe till höger.

3. Tilldela konsulten åtkomst till de klienter som konsulten ska arbeta med i Bokslut & Skatt.

4. Ge konsulten behörighet för import respektive export av SIE inne på klienten.

5. Nu kan konsulten börja arbeta med klienterna i Bokslut & Skatt.

1. Ge behörighet till användare

Kopiera länk hit

Det första du behöver göra är att lägga till licensen Avstämning & Rapportering eller Bokslut & Skatt. Det gör du genom att logga in i din Digitala Byrå, klicka på ert byrånamn längst upp i det högra hörnet och fliken Administrera användare. För att göra detta måste du vara systemadministratör ‍i din digitala byrå.