Felsökningsguide - Det går inte att skapa lönebesked

Lön, Felsökning

Om du får du notisen “Något gick fel, kontakta support” när du ska skapar lönebesked i programmet behöver du göra följande steg:

1. Gå in under Register - Lönearter och Koder.

2. Klicka på urvalet Ändrad så att listan enbart visar de lönearter du gjort någon ändring på.

3. Om du har ändrade lönearter behöver du gå in på lönearterna och spara dessa på nytt genom att klicka på knappen Spara.

Obs! Du behöver spara om samtliga lönearter som är ändrade både för personaltyperna arbetare och tjänstemän.

4. Du kan nu skapa lönekörningen på nytt.

Löser detta inte ditt problem, vänligen kontakta supporten.