Publicera och distribuera rapportmallar till dina klienter

Koncern, Rapport & Analys

Du som har en Digital byrå eller Bolagshanterare i Fortnox kan ladda upp, publicera och distribuera rapportmallar till alla organisationer som är sammankopplade till den.

När du klickar på Rapport & Analys i vänstermenyn och sedan Mina organisationer ser du överst i listan din klienthanterare. Den kommer ha samma namn som din Digitala byrå eller Bolagshanterare.

Klicka på Rapportmallar i vänstermenyn och sedan Skapa rapportmall.

Gör strukturen för rapporten och lägg in de komponenter som du önskar ha med. För att publicera och distribuera rapportmallen klickar du på knappen Publicera.

Därefter får du två val som gällande synlighet. Det innebär vilka organisationer mallen ska vara tillgänglig i:

• Alla organisationer innebär att den kommer att gå att använda i alla organisationer som för tillfället är kopplade till den Digitala Byrån/Bolagshanteraren, inklusive framtida organisationer som skapas eller kopplas.

• Enbart utvalda innebär att du får klicka i vilka organisationer den ska kunna användas i.

Klicka på Publicera för att publicera rapportmallen.

Därefter återfinns rapportmallen under fliken Publicerade. Vill du ändra inställningarna för synlighet så klickar du på de tre prickarna till höger och väljer Hantera synlighet.

Gå in i en specifik organisation du delat rapportmallen till. Klicka på Rapporter - Rapportmallar i vänstermenyn. Där hittas rapportmallen skapad från Klienthanteraren som du sedan kan använda för att publicera rapporter på klientens specifika data.