Rapport-tabeller - Hur redigerar jag en befintlig tabell och sparar den som en egen?

Koncern, Rapport & Analys

I Fortnox finns det ett antal redan skapade tabeller, dessa hittar man i tabelleditorn.

Tryck på Ekonomi, välj Komponenter och fliken Rapport-tabeller. Därefter tryck Ny tabell.

Välj sedan vilken av tabellerna i listan du vill redigera och spara som din egen.

Skapa en kopia av tabellen genom att klicka på fliken Redigera, de tre prickarna och välj Skapa kopia.

För att kunna redigera tabellen klickar du därefter på Frikoppla radmall, då låses rader och kolumner upp.

Namnge den nya tabellen under fliken Inställningar. Tryck sedan på Spara.

Tabellen finns nu sparad under Ekonomi - Komponenter - Rapport-tabeller.