Publicera och distribuera dashboards till dina klienter

Koncern, Rapport & Analys

Du som har Rapport & Analys eller Fortnox Koncern samt har en Digital byrå/Bolagshanterare kan nu ladda upp, publicera och distribuera Dashboards till alla klienter som är kopplade till den Digitala byrån/Bolagshanteraren.

Klicka på Ekonomi i vänstermenyn. Under fliken Dashboard syns de dashboards som är skapade i Klienthanteraren.

För att skapa en dashboard, klicka på Ny dashboard.

Skräddarsy dashboarden genom att lägga till de element som du önskar att den ska inkludera. För att publicera och distribuera dashboarden klickar du sedan på knappen Publicera.

Därefter får du två val som gällande synlighet. Det innebär vilka organisationer dashboarden visas upp i:

• Alla organisationer innebär att den kommer att visas för alla användare i alla organisationer som är kopplade till Klienthanteraren, inklusive framtida organisationer.

• Enbart utvalda innebär att du får klicka i vilka organisationer den ska visas i.

Klicka på Publicera för att publicera dashboarden.

Därefter återfinns dashboarden under fliken Dashboards - Publicerade. Vill du ändra inställningarna för synlighet så klickar du på de tre prickarna till höger och väljer Hantera synlighet.

För att se den publicerade dashboarden, gå in i specifik klient. Klicka på Ekonomi - Dashboard i vänstermenyn. Där syns nu den publicerade dashboarden.