Budget - Hur laddar jag ner ett budgetförslag?

Koncern, Rapport & Analys

Börja med att gå till Ekonomi - Budget - Hantera budget. Klicka sedan på Ny Budget.

Välj sedan vilket kalenderår som avses, välj budget och klicka på Nästa.

Välj namn på budgeten och om budgeten ska vara aktiv eller inte, klicka på Spara.

Välj sedan om du vill ladda ner budgeten till Excel eller Google Sheets, välj sedan en tom budgetmall eller den radmall som passar bäst till den data du vill se i budgetförslaget och klicka på Ladda ner.

Nu har du ett budgetförslag som du kan redigera lokalt på din dator och som du sedan kan ladda upp igen i Fortnox.

Se här hur man laddar upp en budget lokalt från datorn.