Allmänt om Ekonomi - Hur kan jag se resultatrapporter?

Koncern

Inne på Dashboards kan du se olika typer av rapporter. Klicka på fliken Resultatrapport för att se resultatrapporter baserat på inläst bokföringsdata.

Tabellraderna kan komprimeras eller utökas med knappen Expandera alla / Kollapsa alla. Med Exportera kan du exportera tabellen till en excel-fil.

Du kan välja att ändra period (sista dagen i den månad som vill se som period) och vilken variant av resultaträkning du vill titta på. De översta i listan visar endast utfall men de under rubriken Forecast visar utfall till aktuell period och sedan budgetdata framgent för prognostiserat utfall.

Raderna i Fortnox Koncerns tabeller utgår från radmallar.