Välkommen till Fortnox Bolagshanterare

Bolagshanterare

Upptäck hur du kan effektivisera ditt företags administration och bokföring med Fortnox Bolagshanterare.

Nedan finner du tips och råd som kan vara till hjälp för att komma igång med Fortnox Bolagshanterare.

Vad är Fortnox Bolagshanterare?

Kopiera länk hit

I Bolagshanteraren loggar du in för att navigera dig till de bolag du ska arbeta med. Den är alltså enbart till för att samla alla dina bolag och via den kan du komma åt alla bolag. Detta innebär att man inte genomför några uppdrag eller lägger till några licenser direkt i bolagshanteraren. Inloggningen motsvarar vad en redovisningsbyrå använder hos oss idag. Dock är detta ett specialupplägg och information inne i programmet kan vara avvikande mot ert upplägg. Bolagshanteraren fungerar inte i Fortnox App.

Kom igång med Fortnox Bolagshanterare‍ ‍

Flera användare

Kopiera länk hit

Är ni flera personer som ska ha tillgång till ett eller flera företag i Bolagshanteraren behöver en användare skapas för varje person och sedan läggas till som konsult för respektive företag.

Om ett företag behöver tillgång till fler produkter eller en användare enbart behöver arbeta med ett enskilt företag så kan du lägga till detta på respektive företag i Bolagshanteraren.

Administrera användare‍

Flera bolag - nya bolag i Fortnox

Kopiera länk hit

För att lägga till nya företag i Bolagshanteraren klickar du på Lägg till företag. Du får då gå igenom en guide där du anger företagets uppgifter.

Flera bolag - befintliga bolag i Fortnox

Kopiera länk hit

Har du bolag som redan använder Fortnox program, kan vi hjälpa dig att koppla samman dessa med din bolagshanterare. Blankett för sammankoppling hittar du här:

Sammankoppling Bolagshanteraren‍

Blanketten skickas sedan till kopplingar@fortnox.se

Om du har företag med befintliga abonnemang hos Fortnox, så ska dessa licenser sägas upp. Detta är för att ingenting ska bli dubbelfakturerat. Om det är så att du har betalat en faktura på befintliga abonnemang så krediterar vi inte redan upplagda bolag.

Uppsägning av programlicens‍

Hjälp att komma igång

Kopiera länk hit

Vill du ha hjälp att komma igång i Fortnox så erbjuder vi utbildning i våra program, du hittar våra utbildningar här:

Fortnox utbildningar

Du kan även använda dig av Fortnox Användarstöd där du hittar Kom igång-guider för samtliga program. På startsidan finner du guider, filmer och även länkar till våra utbildningar.

Behöver du support i programmet ska du kontakta vår byråsupport på: 0470-785010

Lycka till med arbetet i Fortnox!