Kom igång med Fortnox Bolagshanterare

Bolagshanterare, Kom igång

I denna artikel kommer du att lära dig hur du kommer igång med Fortnox Bolagshanterare och hur tjänsten kan underlätta din företagshantering.

Fortnox Bolagshanterare är till för dig som har en koncern eller är ägare till flera företag. Med Fortnox Bolagshanterare arbetar du med alla dina företag samlat under ett inlogg i Fortnox och du kan enkelt förflytta dig mellan olika företag. För en anställd som ska ha tillgång till flera företags program underlättar Fortnox Bolagshanterare avsevärt.

Fortnox Bolagshanterare är personlig. Det innebär att exempelvis olika anställda på samma koncern kan ha tillgång till samma, delvis samma eller helt olika företag. Bolagshanteraren är helt flexibel i detta avseende.

1. Lägg till användare i Bolagshanteraren

Kopiera länk hit

Varje användare som ska få tillgång till ett eller flera företag behöver en programlicens för Bolagshanteraren, du som systemadministratör tilldelar licenser under Administrera användare‍‍ , som du hittar under ditt företagsnamn uppe till höger.

För att lägga till en ny användare klickar du på knappen Lägg till användare, fyller i uppgifterna och klickar på Spara.

2. Lägg till företag i Bolagshanteraren

Kopiera länk hit

Nu behöver du lägga till de företag du ska arbeta med. Det gör du genom att klicka på knappen Lägg till företag. Du får då gå igenom en guide där du anger företagets uppgifter.

När du har företagen i Bolagshanteraren klickar du på knappen Logga in för respektive bolag och börjar arbeta. Givetvis kan ni vara fler än en användare per företag.