Kom igång med Lunar bank

Bankkopplingar, Kom igång

Upptäck hur du kan enkelt komma igång med Lunar Bank.

Olika arbetssätt

Kopiera länk hit

Om du har Lunar Bank som bank kan du välja att arbeta utifrån med nedan arbetssätt. Vi rekommenderar att du använder en automatisk koppling med banken då det ger dig den mest digitala och effektiva lösningen. Kopplingen är kostnadsfri från Fortnox sida.

Läs mer om hur du arbetar helt manuellt här: Manuell registrering av betalningar‍

Läs mer om den automatiska kopplingen till Lunar Bank .

FAQ - Vanliga frågor rörande Lunar Bank

Kopiera länk hit

Kan betalfiler skapas till Lunar Bank?
Nej, inte i dagsläget. För att registrera betalningar med Lunar Bank så krävs det att du gör detta direkt på banken.

Kan jag hantera kreditfakturor med Lunar Bank?
Nej, Lunar Bank har inget stöd för kreditfakturor i dagsläget.

Filformat

Kopiera länk hit

Filformat som används för bankkopplingen med Lunar Bank i en automatisk koppling är:

- Rapportering av utbetalningar genomförs via API, en JSON läggs som underlag till aktuell betalning

- Rapportering av inbetalningar genomförs via API, en JSON läggs som underlag till aktuell betalning