Tillgångar - Lista

Anläggningsregister

När du klickar på Anläggningsregister i huvudmenyn kommer du direkt till listan över dina tillgångar.

Status genom färgmarkering

Kopiera länk hit

Tillgångarna har olika färg beroende på vilken status de har. Du kan välja att filtrera listan för att visa alla tillgångar som är Ej påbörjade, Aktiverade, Helt avskrivna, Utrangerade, Sålda eller Makulerade. Du klickar på de olika filterknapparna för att listan ska filtreras.

Utökad sökning

Kopiera länk hit

Du har även möjlighet att göra en utökad sökning där du till exempel kan söka fram alla tillgångar med ett visst anskaffningsvärde eller inom en viss anskaffningsperiod. När du gjort en utökad sökning och bläddrar bland sökträffarna så kommer programmet visa de tillgångar som ryms inom sökresultatet. För att ta bort en utökad sökning klickar du på Stäng utökad sökning som du hittar precis till höger om sökfältet. Då kommer du tillbaka till tillgångslistan där samtliga tillgångar visas.

Sorteringsordning

Kopiera länk hit

Vill du ändra sorteringsordningen på listan klickar du på någon av rubrikerna. Om du vill att listan ska sorteras på Benämning klickar du alltså på rubriken Benämning, klickar du en gång till kommer listan sorteras från Ö-A istället för från A-Ö. Du ändrar alltså från stigande till fallande ordning genom att klicka på rubrikerna.