Tillfällig inloggning för revisor

Hantera Fortnox

När revisorn behöver en tillfällig inloggning för att granska räkenskaperna så rekommenderar vi Fortnox Revisor‍ .

Med Fortnox Revisor får användaren läsbehörighet till Bokföring, Fakturering, Anläggningsregister, Lager och Lön, men inga poster kan ändras eller läggas till. Efter 30 dagar sägs licensen upp automatiskt.

Licensen lägger du till som vanligt under Administrera användare - Lägg till licenser.

Observera att vid samarbete med vissa byråer så kommer du inte kunna aktivera Fortnox Revisor, licensen är då inte synlig under Tilläggsbeställning. Istället rekommenderar vi att du aktiverar Fortnox Läs‍ , men observera att du själv då behöver säga upp licensen när behovet upphör.