Radera - Behandlingshistorik

Hantera Fortnox

I behandlingshistoriken ser du när och vem som har gjort vad i programmet.

Klicka på ditt företagsnamn uppe i högra hörnet och välj sedan Behandlingshistorik. Om du inte har det alternativet behöver programadministratören eller systemadministratören‍ ge dig den behörigheten.

1. Har du rätt behörighet trycker du på företagets namn längst upp i programmet och väljer Behandlingshistorik.

2. Klicka på knappen Radera behandlingshistorik

3. Välj från och till vilka datum du vill radera

4. En ruta visas som förklarar vad som kommer att ske.

5. Bekräfta genom att klicka på Radera

OBS! Man kan bara radera historik äldre än 8 år.

För dig som använder autogiro och vill ta bort historik avseende autogiro som inte loggas i behandlingshistoriken, vänligen kontakta Fortnox.