Tilläggsbeställning

Hantera Fortnox

Om du vill beställa fler licenser för något av dina program klickar du på ditt företagsnamn uppe till höger och väljer alternativet Administrera användare.

Du kan både beställa fler licenser till ett program du använder idag, eller göra en nybeställning av ett program som du ännu inte provat.

För att kunna genomföra en beställning krävs att du är program- eller systemadministratör för något program. Du fyller i hur många licenser av respektive program du vill beställa. När beställningen är genomförd kan du tilldela licenser och behörighet till användarna som ska arbeta i programmen, läs om hur du gör det här: Administrera användare