Rapport - Lönestatistik

Lön

Vill du skriva ut lönestatistiken för en eller flera anställda klickar du på Rapporter som du hittar i programmets högra hörn. Klicka sedan på Lönestatistik och markera vilken statistik du vill skriva ut.

Är det någon statistik som du brukar skriva ut kan du göra urvalet och sedan spara rapporten. Då behöver du inte välja vad rapporten ska innehålla varje gång du ska skriva ut den utan du väljer istället din egna rapport i den översta rullgardinsmenyn.