Min anställning

Lön

Som löneadministratör kan du aktivera att alla anställda ska kunna se mer information om sin anställning men även kunna ändra vissa grunduppgifter. Du styr detta under Inställningar - Lön - Anställd - Tillåt anställda att ändra uppgifter. Aktiverar du denna inställning får alla anställda som är upplagda som användare under Administrera användare samt har koppling från denna användaren till sitt personalkort i lön åtkomst till detta.

Min anställning på webben
Anställda som loggar in via webben kommer då ha ytterligare ett val under menyn i programmet som heter Min anställning.

Följande information kan den anställde ändra:

• Förnamn

• Efternamn

• Adress

• Postnummer och ort

• Mejladress

• Telefonnummer

• Land

• Clearing och kontonummer

• Språk på lönebeskedet, engelska eller svenska

Följande information kan den anställde se men inte göra några ändringar på:

• Sysselsättningsgrad

• Arbetsvecka

• Avtalad semester

• Lön

• Semester
    - Betalda dagar
    - Sparad sedan tidigare år

Inom kort kommer Min anställning i Fortnox App också.