Rapporter - Hur lägger jag till en rapport/tabell i en rapport?

Koncern, Rapport & Analys

Gå till Rapporter och sen Alla rapporter i vänstermenyn. Klicka på Utkast och tryck sedan på ikonen med de tre punkterna och välj Redigera på den rapport du vill redigera.

I menyraden väljer du ikonen som heter Lägg till en rapport-tabell. Du kan välja att lägga till flera tabeller i en rapport. Om du vill spara din rapport klickar du på Spara eller om du vill förhandsgranska din rapport Spara och visa.