Rapporter - Hur lägger jag till en graf i en rapport?

Koncern, Rapport & Analys

När du skapar en rapport har du möjlighet att lägga till en mängd olika grafer som t.ex. omsättning, eget kapital, likviditet, resultat etc.

Graferna visar historik fram till den tidsperiod du valt ovan. Har er organisation skapat egna grafer kan du välja även bland dessa.

Läs denna artikel om du vill lära dig mer om hur du skapar egna grafer.

Gå till Rapporter, Utkast och tryck på ikonen med de tre punkterna och välj Redigera på den rapport du vill redigera.

I menyraden väljer du ikonen som heter Lägg till en graf. Du kan välja att lägga till flera grafer i en rapport. För att spara rapporten klickar du på Spara.