Rapporter - Offert/Order/Fakturalista

Fakturering

I rapporten Offert/Order/Fakturalista kan du få en lista över de affärshändelser som skapats på en viss kund eller på alla dina kunder.

Du kan välja att bara visa offerter, order eller fakturor samt att du vill visa de som skapats inom ett visst datumintervall. För varje affärshändelse har du även valmöjlighet att visa de med olika status, t.ex. om du vill ta ut en lista med alla order som inte fakturerats eller alla fakturor under betalning.

För att skriva ut rapporten klickar du på Rapporter uppe till höger i vyn. Under rubriken Register och listor hittar du rapporten Offert/Order/Fakturalista.

Du har följande alternativ för hur rapporten ska visas.

PDF - rekommenderas om du vill skriva ut rapporten. Du måste ha en PDF-läsare installerad på din dator, ladda ner en gratis på exempelvis Adobes hemsida .

HTML - rekommenderas om du bara vill titta på rapporten och inte skriva ut den.

TXT - rekommenderas om du vill ta ut rapporten i text-format för att kunna öppna den i exempelvis Excel.

Klicka på Kör när du gjort ditt urval.