Rapporter - Förfallolista

Fakturering

I denna artikel kan du lära dig hur du effektivt skapar och hanterar en förfallolista för att hålla dig organiserad och produktiv.

Genom rapporten Förfallolista kan du få fram alla fakturor som förfallit inom ett visst datumintervall. Du kan sortera listan på fakturanummer, företagsnamn eller förfallodatum.

Använder du dig av fakturabelåning genom exempelvis Swedbank har du även möjlighet att visa de fakturor som är under betalning.

För att skriva ut rapporten klickar du på Rapporter uppe till höger i vyn. Under rubriken Fakturering hittar du rapporten Förfallolista.

Du har följande alternativ för hur rapporten ska visas.

Visa på skärm - rekommenderas om du bara vill titta på rapporten och inte skriva ut den.

Visa PDF - rekommenderas om du vill skriva ut rapporten. Du måste ha en PDF-läsare installerad på din dator, ladda ner en gratis på exempelvis Adobes hemsida .

Visa TXT - rekommenderas om du vill ta ut rapporten i text-format för att kunna öppna den i exempelvis Excel.