Kund har betalat till Fortnox men angivit fel referens

Faktura & betaltjänster

I denna artikeln får du veta hur du hanterar situationen när en kund betalar till fel referens och hur man löser eventuella konsekvenser av detta.

Om din kund har betalat till Fortnox för en faktura skickad med någon av våra fakturatjänster, men angivit en felaktig referens så kommer betalningen inte automatiskt att kunna matchas mot rätt faktura.

På vår hemsida för fakturamottagare kan din kund logga in med BankID eller fakturans OCR-nummer och postnummer, och lämna uppgifter om betalningen. Klicka på knappen Jag behöver hjälp.