Inställningar för bokföring och verifikationsserier

Faktura & betaltjänster

Under inställningarna för fakturering hittar du även inställningar för bokföring och verifikationsserier för Fakturatjänster.

Under Verifikationsserier kan du välja vilken verifikationsserie du vill använda för Fakturatjänster. FT - Fakturatjänster är förvalt men detta kan du ändra till en annan serie om man vill.

Bokföringsinställningarna hittar du under Förvalda konton. Under rubriken Fakturatjänster kan du se alla bokföringskonton som används för att bokföra användandet av Fakturatjänsterna. Det finns redan några bokföringskonton förvalda som passar de flesta, men du kan ändra till andra konton.