Inställningar för utbetalningskonto och bokföring

Faktura & betaltjänster

För att ställa in vilket bokföringskonto vi ska bokföra dina utbetalningar på, klicka på Register och sedan Bankkonton.

Välj ditt kopplade bankkonto och ändra sedan vilket bokföringskonto som skall användas vid bokföring av utbetalningar från Fortnox.

Vi bokför alla händelser automatiskt och anger 1938 som förvalt för att särskilja dem, då det sällan krockar i kontoplanen, och de flesta väljer att behålla det så.

Skulle bokföringen inte stämma överens med kontoutdraget beror det eventuellt på manuellt registrerade verifikationer mot 1938.