Kom igång med Fortnox lojalitetsprogram

Digital Byrå, Kom igång

Det nya lojalitetsprogrammet är uppdelat i tre olika nivåer.

För att se vilken nivå du ligger på och vilka förmåner du får för det, måste du först aktivera rättigheterna för återförsäljare i Digital Byrå.

Du måste vara systemadministratör för att detta ska fungera.

1. Klicka på Administrera användare i din användarmeny.

2. Välj licensen Digital byrå vid ditt namn.

3. Bocka i Visa Återförsäljare, Spara och logga ut och in igen.

4. Klicka på Mitt abonnemang.

5. Välj Återförsäljare för att se all information angående ditt engagemang i lojalitetsprogrammet för Byråpartners.