Attestera leverantörsfakturor i Fortnox App

Bokföring

Om du arbetar med leverantörsfakturaattest har du möjlighet att attestera dina leverantörsfakturor direkt i Fortnox App.

Attestera faktura

Kopiera länk hit

Det syns direkt på ett kort på startsidan i appen att det finns leverantörsfakturor att attestera.

Klicka på kortet så kommer du direkt in till den eller de leverantörsfakturor du har att attestera.

Markera den eller de leverantörsfakturor du ska attestera, och klicka på Attestera. Du kan även klicka dig in på varje leverantörsfaktura för att kontrollera uppgifterna samt se kopplade bilder till varje leverantörsfaktura.

Utred faktura

Kopiera länk hit

Om du som attestant eller administratör upplever att det finns något med fakturan som du vill att någon ska kontrollera innan fakturan godkänns, kan du skicka fakturan på utredning genom att klicka på knappen Utred. Du får då välja vem som ska utreda fakturan och skriva en kommentar till utredaren.

När utredaren besvarat frågan kommer aktuell attestant att få tillbaka den och kan därmed attestera fakturan.