Kunder i Mitt abonnemang

Hantera Fortnox

Om du som användare har Digital Byrå så kan du under Mitt Abonnemang se menyvalet Kunder. För detta behöver du behörigheten Visa abonnemangsinformation om klienter.

I listan får du en överblick över alla kunder som din byrå har ett samarbete med, här hittar du organisationsnummer, företagsnamn, avtalsperiod, betalansvar för plustjänster, abonnemang och längst ut hittar du antal licenser samt använda plustjänster senaste 30 dagarna.

OBS! Notera att det kommer att finnas kunder i listan som saknar information, eftersom det är en ny funktion hos Fortnox som inte alla fått tillgång till ännu.

I sökfunktionen kan du söka på organisationsnummer, företagsnamn samt abonnemangsnummer.

Utökat kundkort

Kopiera länk hit

Genom att klicka på pilen till höger på en kund, kan du se mer specifik information om kunden. Här presenteras information om abonnemanget samt vilka program kunden innehar. Alla priser presenteras exklusive moms och eventuella rabatter. Om din kund har samarbete med mer än en byrå och den andra byrån tar kostnaden för abonnemanget eller plustjänster, så kan du inte se information om licenser och det kommer stå Annan Byrå vid Betalansvar.