Tillåt popup-fönster från Fortnox

Hantera Fortnox

På några ställen i Fortnox program använder vi oss av så kallade popup-fönster, till exempel vid utskrift av rapporter eller när du ska öppna vissa delar av vårt användarstöd.

Många webbläsare blockerar popup-fönster vilket innebär att du inte kommer kunna dra nytta av Fortnox program fullt ut. Därför vill vi gärna informera om hur du gör för att ta bort blockeringen av Fortnox sidor. Följ någon av nedanstående guide beroende på vilken webbläsare du använder dig av.

Chrome

Kopiera länk hit

Använder du dig av Chrome klickar du på de tre punkterna längst upp till höger och sedan Inställningar.

Här klickar du vidare på Integritet och säkerhet för att sedan välja Webbplatsinställningar.

Efter det klickar du på Popup-fönster och omdirigeringar och här tillåter du att webbplatser får öppna popup-fönster. Du kan även välja att bara tillåta det på fortnox.se här om det är så att du inte vill ha popup-fönster på andra sidor.

Mozilla Firefox

Kopiera länk hit

Om du har Mozilla Firefox som webbläsare är det de tre strecken uppe till höger och sedan Inställningar som du klickar på.

Efter det klickar du på Sekretess & Säkerhet och scrolla ner till Behörigheter. Här kan du bocka ur Blockera popup-fönster om du vill tillåta popup-fönster på samtliga hemsidor. Vill du bara tillåta det på Fortnox klickar du på Undantag och skriver in fortnox.se som undantaget.

Safari

Kopiera länk hit

I Safari behöver du klicka på Safari uppe till vänster, och sedan Inställningar.

Efter det så klickar du på Webbplatser och scrollar ner till Popupfönster. Här tillåter du popupfönster för fortnox.se.