Jag vill nyttja ångerrätt / öppet köp, hur gör jag?

Hantera Fortnox

Öppet köp kan nyttja senast 30 dagar efter beställning och kan endast genomföras av en systemadministratör‍, genom att följa instruktionerna som du hittar här: Uppsägning av programlicens‍

Notera att öppet köp endast gäller om licensen inte har funnits på abonnemanget tidigare.

Uppsägning av licenser/abonnemang utanför öppet köp träder i kraft efter att den innevarande betalperioden löper ut.

Du kan också skapa ett ärende via knappen Support uppe till höger i programmet.