Var hittar jag min faktura från Fortnox?

Hantera Fortnox

Under en övergångsperiod finns det både Mitt Fortnox samt Mitt Abonnemang, står det Mitt Fortnox så finns det mer information om hur du går tillväga längst ner.

I Fortnox har du som kund möjlighet att se de fakturor som du skickats till dig för dina abonnemang hos Fortnox. Det underlättar för dig som kund om du vill kunna komma åt en faktura i efterhand, se vilka du har betalat och vilka som eventuellt ligger som obetalda.

Mitt Abonnemang

Kopiera länk hit

Detta görs under Mitt Abonnemang och det är enbart Systemadministratören ‍som har tillgång till det. Klicka på företagsnamnet längst upp och välj sedan Mitt abonnemang.

Klicka på Mitt abonnemang i menyn till vänster så visas fakturalistan, där finns information om betalstatus, saldo, fakturanummer samt förfallodatum. Vill du se en PDF-version av fakturan så klicka på Visa. Vill du se mer information om fakturan så klicka på ikonen längst till höger på raden.'

Mitt Fortnox

Kopiera länk hit

I Fortnox har du som kund möjlighet att se de fakturor som skickats till dig för dina abonnemang hos oss. Det underlättar för dig som kund om du vill kunna komma åt en faktura i efterhand, se vilka du har betalat och vilka som eventuellt ligger som obetalda.

Du som är systemadministratör ‍når Mitt Fortnox genom att klicka på företagsnamnet längst upp och sedan klicka på Mitt Fortnox.

Obs! Menyvalet är inte tillgängligt om du använder Fortnox via en byrå eller annan partner som är fakturamottagare och som äger avtalet gentemot Fortnox.

Mer information om Mitt Fortnox hittar du här: Mitt Fortnox‍

Har du inte valet Mitt Fortnox så hittar du originalfakturan på Min faktura . Här anger du OCR och ert postnummer, och har då möjlighet att se status på fakturan och se om det tillkommit någon avgift.

Fick du den hjälp du sökte?