Vad har jag för programlicenser och vad kostar de?

Hantera Fortnox

Systemadministratören kan se vilka programlicenser som finns i abonnemanget och vad de kostar genom att klicka på företagsnamnet uppe till höger, välja Mitt Abonnemang och sedan Abonnemang på vänstersidan.

Är du som kund betalansvarig för ditt abonnemang så visas alla era program längst ner på sidan under tabben Dina program. Här visas även månadskostnad, antal licenser och om det finns ev. rabatter eller uppsägningar.

Här finns även länkar till att hantera sina program såsom tilldela licenser, beställa fler, eller säga upp.