Digital byrå i Bokföring från kontoutdrag

Bokföring

Du som arbetar i Digital byrå har möjlighet att få pling när det finns händelser att hantera under Transaktioner. På så sätt får du smidigt reda på när något behöver hanteras i vyn. För att få pling behöver du lägga upp en tjänst för detta på aktuell klient. Tjänsten skapas under fliken Uppdrag som visas när du klickat på kugghjulet längst ut till höger i ditt klientregister. Fliken innehåller en tabell med befintliga tjänster och klickar du på knappen Skapa tjänst så öppnas sidan för att lägga till nya tjänster.

När du skapar den nya tjänsten börjar du med att välja uppdragskategori Bokföring.

Under varje uppdragskategori finns en uppsättning tjänster att välja på, här väljer du Digitala banktransaktioner.

Läs mer om hur tjänsterna i Digital byrå fungerar här: Skapa tjänst i Fortnox Digital byrå