Frågor & svar - Ny i Fortnox Lön

Lön

Hur fungerar det med all historik om man ska lägga över från t ex Hogia lön?Måste man själv knappa in allt?
Import av personal kan göras via PAXml, så kan ni få ut en PAXml fil från Hogia så kan denna importeras i Fortnox Lön.

Hjälper Fortnox till med att föra över uppgifter från Visma lön till Fortnox Lön om man skulle byta?
Import av schema och personal från Visma Lön 300/600 från Visma pdf-utskrifter. Läs mer här för information som underlättar vid ett byte: Inför inläsning av Visma Lön 300/600 - Personalkort

Kan man få hjälp av supporten live steg för steg för att sätta upp alla inställningar inför första lönekörningen?
Du får hjälp i programmet med inställningarna av en onboardingsguide och du kan även läsa mer här hur du göra inställningarna för att göra en lönekörning: Skapa lönekörning - lönebesked till de anställda

Är det så att du har frågor efterhand hjälper supporten gärna till.

Kom igång-samtal

Kopiera länk hit

Vi förstår att början på något nytt kan vara överväldigande.
För att du ska få bästa möjliga start i Fortnox har du möjlighet att boka in ett kom igång-möte med oss. Du får då en personlig guidning i programmet, samt möjligheten att i lugn och ro få svar på specifika frågor som du har.

Läs mer och boka här:
Kom igång-samtal