Felmeddelande: Ämne för påminnelser via e-post saknas i inställningarna för e-postdokument

Fakturering

Lär dig hur du ställer in ämnet för påminnelser via e-post i dina inställningar för e-postdokument för att undvika felmeddelanden och säkerställa att dina meddelanden når mottagaren på ett tydligt och effektivt sätt.

Har du fått detta felmeddelande så behöver du klicka på Inställningar, kugghjulet uppe till höger. Välj sedan Fakturering - E-postdokument och fyll i ett ämne under rubriken Påminnelse.

Passa på att fylla i svarsadressen och textfältet om du inte redan gjort det så slipper du framtida felmeddelanden.