När du byter till Fortnox

Byt till Fortnox, Byt

Här hittar du en samling länkar till information som hjälper dig att byta från ditt nuvarande ekonomisystem till Fortnox.

Byter du till Fortnox från ett annat program som vi inte har automatisk konvertering från så kan du ändå smidigt få över det mesta av den information du har i ditt tidigare system. Här har vi samlat länkar till hjälpavsnitt som hjälper dig igång snabbt och enkelt.

Välkommen till oss!

Importera register

Kopiera länk hit

Här hittar du mer information om hur du gör för att importera olika typer av register.

Import av artikelregister‍

Import av kundregister‍

Import av leverantörsregister‍

Import av personalregister i Fortnox Lön‍

Import av anläggningstillgångar‍

Importera bokföringen

Kopiera länk hit

Med hjälp av en SIE-fil kan du få in din bokföring i Fortnox.

Importera SIE-fil‍

Kom igång med programmen

Kopiera länk hit

Här hittar du kom igång-guider som hjälper dig att snabbt komma igång med arbetet i alla våra olika program.

Kom igång-guider