Dela denna artikel

Arbetsgivarintyg - Jag har redan konto på Arbetsgivarintyg.nu

Lön

Har du redan ett konto registrerat på Arbetsgivarintyg.nu så loggar du in med ditt Bank-ID på arbetsgivarintyg.nu där du väljer aktuellt företag, under Redigera företag så finns uppgifter för integration.

Här ser du de unika uppgifterna för APInyckel och ArbetsgivarID som du sedan registrerar i ditt lönesystem.

Uppgifterna registrerar du i Fortnox Lön under Inställningar - Lön - Arbetsgivarintyg.

När dessa uppgifter finns sparade här så kan ni skapa och skicka era arbetsgivarintyg från Fortnox Lön till Arbetsgivarintyg.nu . När arbetsgivarintyget är godkänt där så kan den anställde logga in på sin a-kassas Mina sidor för att komma åt sitt arbetsgivarintyg.

Läs mer här:
Vad är arbetsgivarintyg.nu
Aktivera arbetsgivarintyg
Arbetsgivarintyg - Jag har inget konto på Arbetsgivarintyg.nu
Arbetsgivarintyg - Skapa arbetsgivarintyg
Arbetsgivarintyg - Korttidsarbete
Arbetsgivarintyg - Frågor och svar