Faktureringsuppgifter

Hantera Fortnox

Dina faktureringsuppgifter är de uppgifter som vi på Fortnox använder oss av för att skicka ut de fakturor som berör abonnemang på de program och licenser du har som kund till oss.

Dessa faktureringsuppgifter kommer du som kund åt att se, redigera och ändra om det skulle vara så att ditt företag bytt adress eller av någon annan anledning förändrat de uppgifter som vi på Fortnox behöver för att skicka våra fakturor.

Obs! Det går inte att radera dessa uppgifter om man är kund hos oss eftersom vi måste ha dem för att kunna fakturera kunden ifråga.

För att redigera dina Faktureringsuppgifter behöver du vara systemadministratör‍ .

Faktureringsuppgifterna når du i Fortnox genom att klicka på ditt namn/ditt företagsnamn längst upp i mitten av programmet. Klicka sedan på Mitt abonnemang.

Uppgifterna som visas på denna flik är de uppgifter som vi på Fortnox använder oss av. Behöver du ändra dessa så gör du din/dina ändringar och klicka därefter på Spara.

Det är även på denna flik du kan välja och ställa in om fakturan från oss ska skickas via brev eller e-post.