Skicka inloggningsuppgifter

Skolstöd

Om du vill skicka inloggningsuppgifter till användarna i ett företag i Fortnox Skolstöd markerar du företaget i listan och klickar sedan på knappen Skicka inloggningsuppgifter nere till höger. Du kan välja om du vill ladda ner uppgifterna i en textfil eller om du vill skicka dem via e-post till användarna.

När du skickar inloggningsuppgifter på detta sätt kommer ett nytt lösenord skapas. Om användarna vill ändra lösenord kan de givetvis göra det. När de loggat in i Fortnox klickar de på sitt företagsnamn uppe till höger och väljer sedan alternativet Inloggningsuppgifter. Där har de möjlighet att ändra sitt lösenord.

Ladda ner fil med inloggningsuppgifter

Kopiera länk hit

Markera de företag du vill skriva ut inloggningsuppgifter för. Välj alternativet Ladda ner textfil och klicka sedan på knappen Skicka inloggningsuppgifter nere till höger. Du får då upp en mindre ruta där du kan välja vilka användares inloggningsuppgifter som ska skrivas ut. Alla användare i ett företag är alltid markerade men om du bara vill skicka inloggningsuppgifter till en användare avmarkerar du de andra användarna.

Mallen som används hämtas från dina inställningar. Om du vill kan du ändra texten här eller lägga upp en ny mall under inställningarna för skolhanteraren som du hittar uppe till höger. Avsluta genom att klicka på knappen Återställ lösenord och ladda ner textfil.

Skicka inloggningsuppgifter via e-post

Kopiera länk hit

Vill du mejla inloggningsuppgifterna markerar du de företag du vill skicka inloggningsuppgifter till. Välj sedan alternativet e-post och klicka på knappen Skicka inloggningsuppgifter nere till höger. Du får då upp en mindre ruta där du kan välja vilka användares inloggningsuppgifter som ska skickas ut. Alla användare i ett företag är alltid markerade men om du bara vill skicka inloggningsuppgifter till en användare avmarkerar du de andra användarna.

Mallen som används hämtas från dina inställningar. Om du vill kan du ändra texten här eller lägga upp en ny mall under inställningarna för skolstödet som du hittar uppe till höger. Ändra eventuellt avsändaradressen och avsluta med att klicka på knappen Återställ lösenord och skicka.