Lägg till lärare

Skolstöd

Är det fler lärare än du som ska ha tillgång till studenternas övningsföretag kan du enkelt lägga till fler utifrån studentlistan.

Du markerar de företag lärarna ska komma åt och klickar sedan på knappen Lägg till lärare som du hittar längst ner till höger i vyn.

Du får då upp en lista på lärare och kan markera de som ska få tillgång till företagen du bockat för i studentlistan. Avsluta genom att klicka på Lägg till. När du gjort det kommer lärarna komma åt studenternas övningsföretag nästa gång de loggar in i Fortnox.

Ny lärare - lägg till ny användare

Om du behöver lägga till en ny lärare klickar du ikonen med en gubbe längst upp, och väljer Administrera användare.

Läs mer här:

Administrera användare ‍‍

Behörigheter i Fortnox Skolstöd