Inställningar - Koppla användare till person i personalregistret

Lön

Alla användare som har egen inloggning för att se sitt lönebesked eller behörighet för att registrera sin tid i kalendern behöver kopplas till rätt person i personalregistret. Även den som är löneadministratör behöver kopplas på det här sättet om personen får lön.

Det är endast den eller de personer som är programadministratörer ‍ för Fortnox Lön som kan genomföra denna koppling.

Du börjar med att klicka på ert företagsnamn som du hittar uppe i högra hörnet inne i programmet. Välj Administrera användare och klicka sedan på programikonen för Lön till höger om de olika användarna. Du får då upp nedanstående ruta där du anger rätt anställd och avslutar med att spara. Har du en anställd som endast ska registrera sin egna tid i kalendern så klickar du på användarens namn ute till vänster för att sedan koppla användaren.