Koppla Kvitto & Utlägg till Enkel Lön

Kvitto Utlägg

Upptäck hur du kan spara kvitton digitalt och enkelt organisera dina ekonomiska transaktioner med den användarvänliga appen Koppla Kvitto.

Privata utlägg till Enkel Lön

För att kunna importera utlägg till Enkel Lön så måste användaren ha aktiverat tjänsterna samt finnas upplagd som anställd i Enkel Lön. När detta är slutfört kan den anställde skicka in sina privata utlägg i Fortnox App.

Om den anställde har Person i personalregistret på sin användare till följd av att den ligger upplagd som anställd i Lön så kommer utläggen som användaren skickar in att gå till Lön och inte Enkel Lön.

Tas Person i personalregistret bort och användaren finns upplagd i Enkel Lön så kommer utläggen istället att skickas till Enkel Lön.

När du väljer att importera ett privat utlägg så har du möjlighet att välja kategori. Denna kategori styr hur utlägget kommer bokföras. I Enkel Lön bokförs kategorierna enligt nedan: