Rapporter - Vilken typ av rapport ska jag skapa?

Koncern, Rapport & Analys

När du skapar en ny rapport kan du även välja vilken typ av rapport den ska avse.

De valalternativ som finns är bankrapport, koncernrapport, kvartalsrapport, revisorsrapport eller Vd-rapport eller "blankt". Beroende på vilken rapport du väljer att skapa kommer olika grafer och tabeller att rekommenderas samt på olika nivåer.

Koncernrapport
Genom att välja koncernrapport så får du möjlighet att välja tabeller och grafer som är skapade på koncernnivå.

Gör rapport till dashboard
Om du vill att rapporterna ska användas som dashboards, klicka på ikonen med tre prickar och välj Skapa dashboard. Notera att endast grafer och rapport-tabeller kommer att kopieras till dashboarden.

Därefter finns det en skapad dashboard baserad utifrån rapporten när du klickar Ekonomi - Dashboard i vänstermenyn.