KPI - Hur laddar jag ner en KPI-mall?

Koncern, Rapport & Analys

Det finns olika sätt att ladda ner en KPI-mall i Fortnox.

1. Exportinställningar
För att ladda ner en KPI-mall, börja med att gå till Ekonomi och sen Datahantering. Klicka därefter på fliken Exportera i högra hörnet. Tryck därefter på ladda-ner ikonen bredvid KPI-mall.

Välj därefter period, kolumner samt KPI och tryck på knappen Exportera.

2. Via KPIer
Gå in under Ekonomi - Datahantering - KPIer och sedan trycker du på KPI-mall.

Du väljer sedan vilken period, vilka kolumner och om befintliga KPI:er ska tas med till mallen.

Fortnox genererar sedan en Excel enligt dessa inställningar där du får fylla i vilket värde du vill ha på KPI:n för respektive period.

När du fyllt i de värden som du önskar ha, sparar du Excel-filen och klickar på Ladda upp KPI under Datahantering för att sedan välja Excel-filen du precis skapat/redigerat. Efter du laddat upp KPI:n kommer du finna den under Datahantering - KPIer.